Rabla pentru electrocasnice 2019 Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, deschide, joi, sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finanţat de Ministerul Mediului prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Rabla pentru electrocasnice 2019 Conferinţa de lansare a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic va avea loc la Centrul Rematholding – punct de lucru Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova.

Rabla pentru electrocasnice 2019 La eveniment vor participa oficiali din Ministerul Mediului, AFM, precum şi reprezentanţi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Rabla pentru electrocasnice 2019 Începând din acest an, persoanele fizice vor putea achiziţiona prin Programul “Rabla pentru electrocasnice”, pe lângă celelalte categorii aprobate în ediţia precedentă, maşini de spălat vase şi televizoare, se arată în proiectul de Ordin privind modificarea şi completarea Ghidului de finanţare al acestui program, publicat de Ministerul Mediului.

Prima ediţie a programului a fost lansată pe data de 19 decembrie 2018, cu un buget de 20 de milioane de lei.

SPUNE-TI PAREREA