dav

Candidatul de pe locul 1 din partea PNL la europarlamentare a ținut un discurs la Bistrița, în cadrul unui miting electoral organizat în fața Palatului Culturii. Rareș Bogdan a gafat însă ca un începător, când a dat exemple de primari liberali care au proiecte importante în țară.

Mai întâi, Rareș Bogdan le-a transmis liberalilor bistrițeni să vadă spitale ca în Occident la Suceava sau la Oradea. “Noi, liberalii, am dovedit în toate comunele, orașele, județele, pe care liberalii le administrează, că știm ce avem de făcut (…) Vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava, să vedeți ce a făcut Flutur cu bani europeni! Mergeți la Oradea, să vedeți ce a făcut Bolojan cu bani europeni!”, a spus Rareș Bogdan. Exemplul dat de fostul realizator TV s-a nimerit ca nuca-n perete la Bistrița, în contextul în care, sub administrație PSD, Spitalul Județean Bistrița a fost modernizat și alte investiții sunt în derulare, valoarea totală a proiectelor din fonduri europene și guvernamentale depășind 50 de milioane de euro.

O gafă și mai mare a făcut Rareș Bogdan când s-a referit la un primar liberal din județul Bistrița-Năsăud. Deși avea pe scenă primari cu realizări notabile, precum Sorin Hognogi, care a finalizat proiecte de anvergură în Spermezeu, Rareș Bogdan l-a dat exemplu pe edilul PNL cu cele mai puține realizări. “Mergeți la Sângeorz-Băi, să vedeți cum un orășel a adus 40 de milioane de euro, bani europeni”, a spus Rareș Bogdan despre primarul care n-a finalizat niciun proiect important în Sângeorz-Băi, în trei ani de mandat.

Vezi video, de la minutul 8.40:

 

SPUNE-TI PAREREA