Bistrițeni de toate vârstele au participat la OFTA MEDICAL CLINIC din Bistrița, la evenimentul de lansare a noii colecții de ochelari GUCCI, colecția primăvară – vară 2019-2020. Lansarea colecției exclusiviste de la cea mai modernă clinică de oftalmologie din județ s-a bucurat de un real succes, fiind prezentate aproximativ 900 de modele de ochelari GUCCI, atât ochelari de soare, cât și rame moderne pentru ochelari de vedere.

Într-o atmosferă relaxantă, plină de zâmbete și bună-dispoziție, bistrițenii interesați de produs au vizionat modelele și au achiziționat ochelarii doriți, din colecția generoasă.

La eveniment a participat echipa de medici și personalul medical al clinicii OFTA, iar invitat special și promotor al evenimentului a fost Vlad Gordan, care este PR oficial, în România, la ochelari de soare și rame de vedere de brand, și, implicit, imaginea ochelarilor GUCCI în România.

Noua colecție de ochelari GUCCI o găsiți la OFTA MEDICAL CLINIC Bistrița, de unde puteți alege ochelarii de soare mult doriți sau ramele pentru ochelari de vedere, după un consult de specialitate oferit de medicii clinicii. Ochelarii Gucci reprezintă moda de lux pentru cunoscătorii contemporani, colecția fiind una complexă, de la ochelari ușor de asortat cu ținute smart-casual, până la cei din zona fashion sau opulent luxury, pentru ocazii speciale.

Printre personalitățile de la nivel mondial care au ales să își asocieze imaginea cu ochelarii Gucci se numără Elton John și Jared Leto, promotorii ai ochelarilor GUCCI în România fiind mai multe vedete, printre care Antonia, Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici sau Alina Eremia.

OFTA MEDICAL CLINIC oferă servicii medicale de top, cu medici tineri și aparatură performantă de ultimă generație. Clinica înființată în 2017, de dr. Rareș Bodnariuc, împreună cu o echipă tânără, tratează afecțiuni oftalmologice complexe și vine și cu soluții moderne pentru o vedere clară, oferind rame și lentile de calitate premium.

 

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA