Sfârșitul anului școlar se apropie cu pași repezi spre bucuria elevilor care numără zilele până la vacanța mare. Festivitatea de încheiere este una plină de emoții, atât pentru școlari, cât și pentru părinți și cadre didactice. Dar aceasta nu ar avea farmec și nu ar crea amintiri la fel de frumoase dacă nu ar exista acele imagini cu pachetul de cărți încadrat de coronița de premiant.

Cărțile pentru premii nu se demodează niciodată, chiar dacă lumea are la dispoziție multiple canale de informare și modalități de divertisment. Librăria Aletheia din Bistrița are pe rafturile sale cea mai variată ofertă de cărți pentru premii, începând de la cele mai accesibile, până la aparițiile de ultimă oră, în coperți cartonate și illustrate cu o grafică extrem de atractivă și actuală.

Cele mai accesibile cărți, în privința prețurilor, sunt lecturile copilăriei de care ne amintim cu toții, cum ar fi „Cuore –inimă de copil“, „Pinocchio“, „Alice în țara minunilor“etc., dar și toate basmele care ne-au fermecat anii claselor primare. „O mie și una de nopți“, „Micul prinț“, „Mizerabilii“, „Singur pe lume“ și o mulțime de lecturi din literatura română, dar și din literatura universală așteaptă pe rafturile librăriei să fie cadoul celor din clasele V-VIII care sunt pregătiți să descopere noi aspecte și profunzimi ale vieții în paginile acestor cărți.

 

Surprinzător sau nu, elevii de liceu primesc și ei cărți pentru premii, mai ales la școlile din mediul rural. Oferta de carte cuprinde, în special, lecturile obligatorii școlare,  necesare în anii de liceu și la examene.  Dar părinții ai căror adolescenți iubesc lectura pot să le ofere la sfârșit de an și alte cărți din literatura universală, cărți actuale, lecturi „în vogă“ pentru adolescenții de astăzi. Lecturi moderne, cu prezentare grafică atractivă, există și pentru elevii din școala primară sau gimnazială, iar părinții le pot cumpăra de pe rafturile Librăriei Aletheia.

Tot pentru festivitățile de final de an sunt disponibile și cărți utile pentru absolvenții claselor pregătitoare, dar și dicționare, enciclopedii și alte publicații folositoare pentru școlari.

Avantajul  achiziționării acestor cărți direct din librării constă în faptul că puteți avea parte de sfaturile și indicațiile unui librar preiceput și cu experiență, cum este Angela Chiuzan de la Librăria Aletheia, care are recomandările la îndemână, atât pentru părinți, cât și pentru cadre didactice sau chiar pentru administrațiile locale care au buget alocat pentru premierea elevilor.

SPUNE-TI PAREREA