O scrisoare deschisă a fost trimisă pe adresa redacției ObservatorBN. Scrisoarea îi aparține unui credincios care a dorit să rămână anonim și a ajuns la Mitropolitul Andrei.

Redăm mai jos scrisoarea, în forma primită la redacție:

6 COMENTARII

 1. La d-l autor s-au strecurat niște greșeli de ortografie:
  1. „Consider că a-ți făcut un mare…”
  CORECT: AȚI FĂCUT, este un perfect compus.
  2. …„imbold pozitiv” a-ți dat tinerilor…
  CORECT: AȚI DAT…, tot așa, este perfect compus.
  N-ați găsit alt citat decât din Păunescu, acest „pupincurist cu ștaif” al comunismului?
  Tare cred că și d-voastră, d-le autor, sunteți un nostalgic neo…
  PS
  În rest, sunt de acord cu părerea autorului. Oare nu trebuie să se autosesizeze ANI pt. un conflict de interese? SIMONIE, în toată regula!

 2. Se vorbește prin târg că la Maieru se dă ANAF-ură pe la azil. Bune ”Whirlpool”-lile astea la spălat lovelele. Nu cam pușcă DEBITUL cu CREDITUL. Preotul cel nou n-a vrut să preia ”Whirlpool”-ul. Au pus ”derector„ pe fostul cântăreț care s-a însurat cu fată de clasa a XI-a ca să se facă popă. Naș i-a fost ”fostul manager duhovnicesc” Cismaș. Bai mare în casa Domnului!

 3. Eu zic să vă vedeți de treabă. Ce intelectual bistrițean? Ce filosof? Te știu tată…. O să fi surprins. Am să te deconspir!

 4. Ce urat din partea acelui credincios! Așa îl învață credința!Daca tot a avut curaj sa scrie așa ceva de ce nu are curaj sa fie corect și sa-și dezvăluie identitatea?!Cine ești tu, acel credincios sa judeci oamenii puși de Dumnezeu ca preoți?Sa arunci primul cu piatra? Înseamnă ca ești un om integru și corect, dar ma îndoiesc căci oameni suntem… și gresim.Nu știi nimic despre faptul ca nu ai dreptul sa judeci un om dacă nu-l Cunoști? Știi ceva despre pr. Emanuel Vidican? Știi câte eforturi și câte sacrificii face familia unui preot? Știi ca este un om capabil, de-asta are acest loc de munca și ca este si doctorand?! Nu știi…. și pentru denigrare din câte știu eu…. se poate merge in judecata…Eu zic sa ne vedem de casa noastră, a fiecăruia și dacă Mitropolitul Andrei a hotărât sa-i dea Brâul roșu este pentru ca a meritat. Deci… NU!….nu sunteți un credincios, un credincios nu ar face așa ceva…

SPUNE-TI PAREREA