Noua colecție de ochelari de primăvară – vară 2019-2020 a brandului GUCCI va fi lansată la Bistrița, la OFTA MEDICAL CLINIC, prima clinică privată de diagnostic și chirurgie oftalmologică din Bistrița.

Clinica OFTA MEDICAL a fost deschisă în urmă cu un an și jumătate, la inițiativa dr. Rareș Bodnariuc, care are alături o echipă de medici specialiști și dotări de ultimă generație. OFTA MEDICAL CLINIC tratează un număr mare de afecțiuni oftalomologice, a păstrat un standard ridicat și are servicii medicale complete. Tocmai de aceea, clinica vine cu branduri de clasă mondială în rândul bistrițenilor, atât în ceea ce privește ramele și lentilele ochelarilor de vedere, dar și cu o gamă variată de ochelari de soare.

Noua colecție de ochelari Gucci se lansează, în premieră pentru publicul bistrițean, la cea mai modernă clinică din oraș. Ochelarii Gucci reprezintă moda de lux pentru cunoscătorii contemporani, colecția fiind una complexă, de la ochelari ușor de asortat cu ținute smart-casual, până la cei din zona fashion sau opulent luxury, pentru ocazii speciale.

Lansarea colecției va avea loc marți, 21 MAI 2019, de la ora 16.00, la clinica de pe Bulevardul Republicii, nr. 55. Odată cu această lansare, veți putea viziona și achiziționa noile modele de rame și ochelari de soare ale renumitului brand. În județul Bistrița-Năsăud, ochelarii GUCCI se găsesc exclusiv la OFTA MEDICAL CLINIC.

Gucci este brandul cu cel mai mare impact asupra clienților și singurul brand de lux pe care îl iubesc fetele din generația Millenials. Printre personalitățile de la nivel mondial care au ales să își asocieze imaginea cu ochelarii Gucci se numără Elton John și Jared Leto, de notorietate fiind și colaborarea cu Revista ELLE.

Printre modelele pe care le puteți descoperi la OFTA MEDICAL CLINIC, în materie de ochelari Gucci se numără: Miami Vice – concept inspirat din vibe-ul anilor 80, în segmentul, versatili și ușor de purtat, Handmade Acetate – un concept inspirat din măiestria meșteșugarilor, detalii sofisticate și forme inspirate din anii 70, realizat si lustruit manual, Fashion Show Evolution – o umanizare a produselor din FW 2018, la prețuri mult mai accesibile, Leaf – concept inspirat din natură, Leather – un detaliu prețios, inserția de piele în combinatie cu acetatul, Fluo, FLUORESCENT – concept inspirat din anii 90, unde regăsim accesorii cu nuanțe vibrante și în tendință, Guillochet – forme masculine și o fuziune intre logo-ul GUILLOCHET și ALCHIMIE, Web Plaque – concept inspirat din eleganța de zi cu zi, din faimosul film Breakfast at Thiffany’s, o evoluție a conceptului de vintage web, cu forme supradimensionate, dar purtabile, Web Wirecore – inspirația principala este Meryl Streep, Web Cylindric – un concept s-a lansat în colectia FW 2018, inspiratia modelelor vine din anii 50, din aspectul băieților de oraș, Vintage WEB – un concept pentru bărbați puternici și pentru femei puternice, Gucci Sport – concept inspirat din anii 80 – din zona tenisului, cu forme oversize, hexagonale, Light Acetate – produse foarte ușoare, cu formele ușor de purtat, Web Blocked – modele reinterpretate într-o nouă viziune și cu un design nou, cu lentila curcubeu și tigrul, deja cunoscute, Light Glasant – modele inspirate din anii 70 si 80 cu forme oversize si usor de purtat, cu logo-ul pe braț.

 

Noile modele de ochelari pot fi vizionate și achiziționate la OFTA MEDICAL CLINIC, care funcționează după următorul program:

Luni – Vineri: 8.00 – 20.00

Sâmbătă, duminică – închis

Programări pentru consultații la clinică se pot face la telefoanele: 

0759 111 555, 0744 70 50 30, pe email: contact@oftamedical.ro sau pe site. 

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA