Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a declarat într-o conferință de presă că șeful CJ, Emil Radu Moldovan s-a întâlnit cu șefii din structurile MAI într-un restaurant, “la salam și la suc”.

Întrebat de jurnaliști cum comentează afirmațiile lui Turc, Radu Moldovan a răspuns: “De regulă, nu-mi place să comentez declarațiile politice ale unora, dar din respect pentru dumnevoastră… În mod normal, acum aș spune că nu comentez ce spune domnul Turc și nu mă interesează. Dar din respect pentru voi (n.r. -jurnaliști) o să răspund la lucrul ăsta, că în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean mă întâlnesc foarte des cu rezerviștii, cu conducătorii celor din sistemul național de apărare și ordine publică, nu exclud varianta ca pe undeva să fi mâncat și salam (….) Mă străduiesc ca pe 6 iunie, când vom dezveli statuia colonelului Liviu Rusu, unul dintre membri Ordinului Mihai Viteazu… o să facem o mare manifestare culturală și militară și Sărbătoarea Zilei Eroilor să se desfășoare la Poienilor Zăgrii… o să-l întreb pe domnul primar Bușcoi, dacă cumva ne pune și salam sau nu. Chiar nu îmi place să comentez declarații de genul acesta. Dacă ați vrea un răspuns mai concret: da, îmi place salamul, am mâncat și cu soia, mănânc și parizer, îmi aduc aminte de campaniile în care mă alergau cei de dreapta prin județ și cea mai bună mâncare era salamul cu muștar, pe capota mașinii. Să fim serioși! Eu mă ocup de alte lucruri, care să îmbunătățească viața cetățenilor, alții să se ocupe de declarații politice. Nu vreau să fie o aroganță din partea mea, că nu comentez ce spun unii sau alții, dar am renunțat să fac polemică cu unii care n-au făcut în viața lor nimic”, a spus Radu Moldovan.

Liderul PSD a fost întrebat și cum comentează faptul că liberalii spun că vor câștiga alegerile, conform sondajelor. “Eu fac pariu cu voi că nu va fi așa. Și mai mult, în Bistrița-Năsăud, ne pregătim să le dăm o bătută serioasă… politică”, a spus Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA