Liderii naționali ai PNL vor face un popas și la Bistrița, în cadrul campaniei pentru europarlamentare.

Primul pe lista partidului la alegeri, Rareș Bogdan, va fi prezent și în fieful secretarului general, Robert Sighiartău.

Rareș Bogdan ar putea veni la Bistrița joi, 23 mai, însoțit de Ludovic Orban,unse vor participa la o întâlnire cu simpatizanții și membrii partidului din județ. Deocamdată, vizita nu a fost anunțată oficial.

2 COMENTARII

  1. Si… cum ne veti saluta stimate domn… asa cum ne-a salutat Orban … cand a fost uns cu mirul sfant al sefiei la PNL… ” cu bratul intins oblic in sus… cu pumnul inchis… troznind din calcaie… ” si strigand … ” la baioneta ” !?
    Domnule draga, nu va mai strofocati, ca inafara ” imbuibatilor ” din marele municipii, care concentreaza majoritatea populatiei bogate din Romania… nimeni nu agreaza partidele de dreapta politica si la alegeri vor iesi invingatori tot cei cu arientare sociala, de centru – stanga … ptr ca de ” stanga ” cum ziceti voi … actualmente nu mai exista aici la noi … si cam de centru sunteti toti… ca toti ati fost scoliti de Ceausescu… toti ati obtinut o calificare profesionala si ati primit un job tot din vremea lui… si toti… aveti aceleasi apucaturi, doar foarte putin nuantzate intr-o ” parte sau alta ” … a orientarilor politice .
    Problema este ca TOTI tindeti sa faceti politica… doar sperand la ” un ciolan cu fasole “… mai ” gustos ” … si ca nu va pasa de marea masa a ” po.pu.l.i.mii ” … care creaza bunurile materiale si care va tin in spatele lor garbovit de atatea impozite, dari si taxe … !
    Sunteti simpatic draga domnule … dar… mai bine ramaneati la TV … ca n-o sa va aleaga nimeni ca prea ” bateti campii ” si-i ivrajbiti pe romani unii impotriva celorlalti , impreuna cu prietenul dumneavoastra…. Oreste …

  2. Stimate domn, daca Dvs veti reusi sa puneti macar ” o coada la o pruna ” , eu ma angajez sa vin sa v-o festesc in verde , albastru ori cacaniu !

SPUNE-TI PAREREA