Viceprimarul Cristian Niculae a dat declarații cu privire la efectele fenomenelor meteo de ieri, în municipiul Bistrița:

“După manifestările meteo extreme cu care s-a confruntat orașul în această seară, am ieșit pe teren, alături de reprezentanții S.V.S.U. Bistrița să intervenim și să vedem problemele apărute. 

În mai multe zone din oraș s-au semnalat inundații stradale, apele s-au revărsat în curțile caselor iar în Ghinda, Slătinița și Unirea s-au înregistrat pagube materiale generate de debitele crescute ale pâraielor din aceste zone. 

Echipele Serviciului Voluntar de Situatii de Urgență au efectuat un numar de 21 de intervenții până la această oră si au evacuat din locuințele lor inundate, un număr de 4 persoane, dintre care două nevăzătoare și una cu handicap locomotor.

Dimineață se va constitui o comisie de evaluare a pagubelor din teren din partea Primăriei Bistrița și vom veni cu măsuri de rezolvare a acestor probleme.

Mulțumesc reprezentanților S.V.S.U. Bistrița pentru reacția rapidă și profesionistă de care au dat dovadă și în această seară”, a spus Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA