O ploaie torențială a făcut ravagii în municipiul Bistrița, miercuri seara. Mai multe străzi au fost inundate și, în unele zone, apa a intrat în curțile sau chiar în beciurile oamenilor.

Ca de fiecare dată când la o ploaie mai mare, canalizarea orașului nu a făcut față nici acum și în unele dintre intersecțiile orașului s-au format “lacuri”, care le-au pus serioase probleme șoferilor care se aflau în trafic.

Efectele ploii au fost surprinse și postate pe rețelele de socializare. Pe strada Mihai Viteazu au fost și de această dată probleme serioase, zona fiind inundată. Și în zona Wonmarkt s-a format o “mică Veneție”.

 

1 COMENTARIU

  1. Orasul Bistrita se confrunta cu mari probleme legate de inundarea strazilor dupa fiecare ploaie mai puternica. De foarte mult timp ploaia a devenit un coşmar pentru bistriţenii care locuiesc pe strada Mihai Viteazul si nu numai. De nenumărate ori oamenii s-au trezit cu gospodăriile pline de apă pentru că atunci când plouă mai tare canalizarea nu mai face faţă şi apa refulează. In ultimii ani, chiar si in zona centrala a orasului canalizarea nu mai face fata si apa intra in subsoluri , asa cum s-a intamplat in iunie, 2017 cand în urma unei ploi abundente apa a inundat subsolul Piadineriei din Piața Mihai Eminescu. Si cu toate astea, in loc sa rezolve unele din problemele edilitare ale orasului, precum aceea legata de inundarea strazilor dupa fiecare ploaie mai puternica, primarul Cretu a cheltuit prosteste banii din imprumuturi bancare pe partia de schi „COCOS” din Unirea si pe tampenia numita ‘Wonderland’, indatorand orasul pe 20 de ani.

SPUNE-TI PAREREA