Se toarnă asfalt pe DJ 172D, Lotul 5 (Măgura Ilvei-Lunca Ilvei). Se lucrează intens pe această zonă urmând ca până la finalul anului această porțiune să fie modernizată! În același timp, lucrăm pe DJ 172 D, de la Josenii Bârgăului la Ilva Mică (drumul peste Strâmba).

„Din păcate nu pot spune același lucru despre tronsonul Ilva Mică-Măgura Ilvei, pentru care avem finanțare de 8 milioane de euro și al cărui contract de execuție a fost reziliat. În cel mai scurt timp demarăm din nou procedura de achiziție publică și pentru acest tronson”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

Toate aceste investiții sunt finanțare în urma obținerii de către Consiliul Județean a unei finanțări nerambursabile europene în valoare de peste 47 de milioane de euro pentru cel mai important proiect de modernizare al infrastructurii județene: “Poarta Transilvaniei”.

Traseul drumului “Poarta Transilvaniei” începe în Mureșenii Bârgăului, ajunge la Colibita – Mița – Bistrița-Bârgăului – Prundu Bârgăului – Josenii Bârgăului – Ilva Mică – Lunca Ilvei.

SPUNE-TI PAREREA