Liderul PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a spus că speră ca organizația județeană să obțină cu 5 procente peste media națională a partidului, la europarlamentare.

“Sperăm să facem 5 procente peste media națională. M-am uitat la analiza lui Vasile Dâncu, am văzut PSD-ul cu 35 la sută, înseamnă că vrem să luam 40 la sută la nivel județean. Dacă vom lua 26 la sută (n.r – conform unui sondaj de opinie), vom lua act de decizia cetățenilor și vom lua măsurile necesare. Dar aș accepta să facem un pariu, eu cu sondajul IRES și dvs. cu INSCOP-ul, dar am văzut poziția președintelui Academiei Române, care spune că s-a folosit ilegal sigla, pe tot felul de manipulări”, a declarat Radu Moldovan.

“Eu vă spun că sunt extrem de încrezător, mă iau după mai multe sondaje și cred că PSD are o schimbare clară, din zona de scădere electorală, în urma erodării de la guvernare, în zona de creștere electorală. Mai e puțin până în 26 și vom vedea, dar eu sunt foarte încrezător, pentru că oamenii văd agresivitatea adversarilor, văd ce face PSD-ul, văd realizările primarilor, văd creșterile salariale și ale pensiilor. Eu cred că PSD va lua peste 35 la sută, cu redistribuiri… și Doina Pană ne va invita la Bruxelles, în calitate de europarlamentar”, a declarat Radu Moldovan.

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca sunt agresivi domnule Moldovan, ptr ca acest lucru este in favoarea celor de stanga politica . Cand ma uit la ” capii ” partidelor de dreapta cat de disperati sunt… efectiv imi creste inima de bucurie !

SPUNE-TI PAREREA