dav

Centrul Medical de Permanență din Bistrița, situat în Subcetate, a fost inaugurat oficial. Centrul, la care asigură permanența 7 medici, a fost deschis publicului la începutul lunii și astăzi a avut loc inaugurarea oficială, la care au participat viceprimarul Gelu Muthi, reprezentanți au autorităților locale, directorul executiv al DSP BN – dr. Anca Andriţoiu, directorul general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate – ec. Camelia Ilişuan, Dr. Annabella Muzsi, manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

„Echipa este tânără, medici peste 30 de ani, suntem cu toţii bistriţeni, cu toţii întorşi acasă. Toţi am făcut şcoală care pe unde, dar ne-am întors acasă cu tot dragul şi eu am văzut echipa ca ceva în plus pentru comunitate, înainte de orice. Le mulţumesc colegilor mei medici că au acceptat să facem o echipă, acesta a fost cel mai greu lucru. Îmi doresc foarte mult ca acest centru să funcţioneze”, a spus dr. Alina Moldovan, coordonatorul centrului.

“Mă bucur că Centrul de Permanenţă se deschide acum, pentru că Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa va intra, în curând, într-o fază de reabilitare, deci capacitatea lor de primire a urgenţelor va fi pentru o perioadă de timp mai scăzută şi atunci populaţia va putea să apeleze aici. E bine că e în această zonă, pentru că e populaţie multă şi veţi fi aproape de cetăţeni. E de un real folos acest Centru şi sper să vă meargă bine, să aveţi grijă de pacienţii de aici”, a declarat dr. Anca Andriţoiu, directorul Direcției de Sănătate Publică.

Programul de lucru este zilnic de la ora 15.00 la 8.00 dimineaţa, iar sâmbăta, duminica şi în sărbătorile legale non-stop, de la 8.00 – 8.00.

Medicii care vor asigura continuitatea asistenței medicale la Centrul de Permanență Alpha Med Bistrița sunt: dr. Camelia Barna, Dr. Ioana Encean, Dr. Kis Daniel, Dr. Dumitru Marius Mereuță, dr. Alina Loredana Moldovan, Dr. Adrian Nicolae Osian, dr. Gavriela Ana Sabău.

Asistenții medicali ai centrului sunt: Loredana Elena Șomfelean, Aurica Moldovan, Onița Beșuțiu, Nicoleta Moldovan, Camelia Timoce, Mircea Todea, Onița Pupăză, Florin Dan Sabău, Ancuța Maria Abrudan, Ovidiu Sorin Vasii.

Telefonul centrului este 0742 853366.

La Centrul de Permanență Alpha Med, consultațiile sunt gratuite și poate să se prezinte orice pacient din Bistrița, indiferent de care medic de familie aparține și chiar dacă nu este asigurat, nefiind nevoie de cardul de sănătate.

Detalii despre centrul de permanență găsești și aici.

SPUNE-TI PAREREA