Autoturismul Primăriei Sângeorz-Băi, un Audi în valoare de aproximativ 20.000 de euro, își arată, în sfârșit, utilitatea. Mașina este folosită pe post de mijloc de transport al materialelor de construcții.

După cum se vede în fotografiile pe care le-a trimis un cititor pe adresa redacției ObservatorBN, vineri, 10 mai 2019, în jurul orei 14.00, mașina cumpărată pentru Primărie a făcut un scurt ocol la Dedeman, unde s-au încărcat diferite produse, care au fost apoi transportate, descărcate și duse cu roaba în curtea restaurantului din centrul Bistriței, pe nume Rapsodia. Nu se poate spune cu exactitate că muncitorii care au efectuat complexul proces sunt și ei de la Primăria Sângeorz-Băi.

Pentru cine nu știe, Primăria Orașului Sângeorz-Băi este, după cum se vede în teren, bine condusă și administrată de unul dintre cei mai harnici primari ai Partidului Național Liberal, pe numele său Ogâgău Traian, care, în prezent, este trimis în judecată în două dosare, unul pentru conflict de interese și unul pentru că a refuzat să sufle în etilotesc când a fost oprit de polițiști.

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA