După o lungă absență din politică, Florin Urâte, membru activ în fostul PDL, s-a alăturat astăzi echipei PNL BN, în conferința de presă.

Acesta a comentat graficele expuse pe materialele de campanie ale organizației Partidului Social Democrat, împărțite în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

„Am văzut și eu flyerele PSD-ului plin de grafice și de mari realizări în ultimii ani și sigur că își expun acolo foarte bine, cu un management vizual, cât de mult au crescut salariile, pensiile… în anumite zone, evident. Că nu cred că se referă și la mediul privat. Dar ar fi foarte interesant să expună și cât a crescut energia și care este impactul, de ce nu fac infrastructura de bază… Românii își transportă mărfurile pe drumuri proaste, prin localități, cu viteze mult mai mici, deci cu costuri mult mai mari, care au un impact major în costurile coșului de consum. Poate ar trebui să facem un studiu de impact ca să arătăm cât au crescut prețurile la consumul de bază. Din punctul de vedere al mediului de afaceri, evident, că suferim.
Am văzut, inclusiv, în acel grafic, că ei absorb între 1 și 1,5 miliarde de euro… când noi avem puse la dispoziție 6-7 miliarde de euro.
Am văzut că nu se raportează la cât putem lua vs. cât se ia, efectiv, se raportează la acea guvernare Cioloș. Avem nevoie de bani europeni, avem nevoie să fim în Europa, avem nevoie de infrastructură. Astăzi a apărut pe ziarele de specialitate finaciare cât este prețul carburantului și cât carburant poate românul să-și cumpere din salariul mediu, iar nivelul de trai este mult sub alte țări din Europa de Est. De aceea trebuie să conștientizăm importanța unei reprezentări serioase în Parlamentul European. Avem nevoie de luptători, de oameni competenți“, a comentat Florin Urîte.

SPUNE-TI PAREREA