Un accident grav a avut lic în această dimineață în localitatea Beclean. În urma coliziunii între un autocamion și un microbus două persoane au rămas încarcerate. Traficul a fost blocat iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, echipaje de prim ajutor, descarcerare, terapie intensivă mobilă și ambulanța. 

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 3 victime. Conducătorul auto al camionului era în afara mașini, conștient cooperant, fără leziuni vizibile.În microbuz se aflau două persoane: pasagerul din dreapta, o femeie de aproximativ 18 ani, blocată în mașină. Victima a fost extrasă și predată echipajelor medicale. Conducătorul auto al microbuzului, încărcat cu tâmplărie PVC, un bărbat de aproxinativ 21 ani, era prins între bordul mașinii și scaun. Acesta din urmă a fost extras de către echipajul de descarcerare, după ce au fost îndepărtate elementele de caroserie contorsionate, ulterior a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

UPDATE – IPJ BN. In Beclean, un bărbat de 40 de ani, din Bata, care conducea o autobasculanta, a ieșit de pe strada Ion Creanga cu intenția de a pătrunde pe DN 17 și nu a acordat prioritate unei autoutilitare care era condusă pe directia Dej-Bistrita, de un tanar de 22 de ani, din județul Neamț.

În urma accidentului șoferul autoutilitarei și o pasageră au fost răniți.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06mg/l alcool pur in aerul expirat (sub limita de contravenție) pentru cel din Bața.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

SPUNE-TI PAREREA