Bistrița-Năsăud a găzduit recent „Reuniunea informală a atașaților de mediu”, în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

100 de reprezentanți ai instituțiilor de mediu din 26 de state membre UE au fost în județul nostru și au vizitat „Centrul de Cercetare, Proiectare și Dezvoltare Construcții din Lemn” de la Lunca Ilvei, fabrica Silvania International și Pepiniera Silvică Silhoasa,standurile de prezentare Parc Național Munții Rodnei,Turism Local „Poenarii” și Forumul Montan Român, Pădurea Pedagogică Tășuleasa Social și drumul Via Transilvanica, Castelul Dracula, Parcul Municipal din Bistrița, Pădurea Schullevald.

Experiența lor în Bistrița-Năsăud a fost surprinsă într-un material video publicat pe pagina de facebook a președintelui CJ BN, Emil radu Moldovan.

„Bistrița-Năsăud a fost la finalul săptămânii trecute gazda a 100 de reprezentanți ai instituțiilor de mediu din 26 de state membre UE.Toate acestea, în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene! Sunt mândru că județul Bistrița-Năsăud a fost gazda delegaților europeni! Oamenii și locurile noastre sunt niște ambasadori extraordinari ai României! Vă redau pe scurt cadre din cadrul vizitei informale a atașaților de mediu în județul Bistrița-Năsăud!“, a postat Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA