Lungmetrajul “Avengers: Endgame”, cel de-al 22-lea film din universul cinematografic Marvel, a urcat pe poziţia a doua în topul filmelor cu cele mai mari încasări la nivel global din toate timpurile, devansând pelicula “Titanic”, potrivit estimărilor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Cu încasări de 145,8 milioane de dolari obţinute weekendul trecut în cinematografele nord-americane şi cu încasări totale la nivel mondial de 2,19 miliarde de dolari în cele două săptămâni de când rulează pe marile ecrane, acest film, ce prezintă ultima parte a aventurilor unor supereroi precum Iron Man, Hulk şi Thor, a devansat “Star Wars: The Force Awakens” (2,07 miliarde de dolari) şi celebrul “Titanic” (2,18 miliarde de dolari).
Și la Bistrița, filmul a avut un real succes. A rulat timp de două săptămâni la Centrul Cultural Dacia, aproape de fiecare dată cu toate biletele vândute. Filmul a rulat în intervalul 25.04 – 07.05 2019 și a făcut încasări totale de 26725 de lei. În perioada în care a rulat, s-au vândut 1328 de bilete.

SPUNE-TI PAREREA