Un bărbat din Mureș, bănuit de comiterea unui furt din locuință, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de investigații criminale.

La data de 5 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore față de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Abuș, județul Mureș, bănuit de comiterea unui furt. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

„În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii specializați în investigații criminale au stabilit faptul că, la data de 2 mai, bărbatul ar fi pătruns în locuința de serviciu a unei femei din Bistrița, de unde a sustras suma de 20.000 euro și 2.000 lei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului și stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Banii au fost furați din locuința de serviciu a unei angajate a Parohiei Evanghelice din Bistrița. Prejudiciul încă nu a fost recuperat.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA