Ministrul Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu, a efectuat o vizită în Bistrița-Năsăud și a felicitat organizatorii „Reuniunii informale a atașaților de mediu”, eveniment care a avut loc în județ, în 2-3 mai. Ministrul Mediului a participat la o întâlnire, la Prefectură, alături de prefectul Ovidiu Frenț, președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și vicepreședintele CJ – Ioan Țintean.

„Vă felicit pentru implicarea din toate punctele de vedere în organizarea unuia dintre cele mai reușite evenimente legate de președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. La finalul mandatului, dorim să scoatem o broșură care să rămână în biblioteca Ministerului Mediului, și să trecem acolo toate evenimentele pe care noi le-am desfășurat, pentru că trebuie să fim mândri că am avut o președinție rotativă care însumează peste 90 de dosare legislative încheiate, cumulând astfel tot ce au vrut să facă Estonia, Bulgaria și Austria.
Am demonstrat tuturor că românii sunt foarte bine pregătiți, foarte buni tehnicieni, foarte bune gazde, iar că țara asta pontează”- a declarat mininistru al Mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu

În cadrul aceleași întâlniri, prefectul Ovidiu Victor Frenț a subliniat că: „Așa cum am mai spus și la Reuniunea atașaților de mediu, probleme de mediu avem și noi, au și ei, pe măsură ce avansăm ca și civilizație apar probleme de mediu tot mai complexe, dar încercăm împreună, instituții și autorități, să le rezolvăm. Vă mulțumesc pentru atenția și sprijinul cu care urmăriți toate aceste probleme. Noi aici suntem o echipă cu reprezentanți din subordinea mai multor ministere, autorități publice locale, operatori și ONG-uri care poate funcționa foarte eficient pentru protecția mediului!”

 

SPUNE-TI PAREREA