Emil Radu Moldovan, președitnele Consiliului Județean Bistrița-Năsădud, s-a alăturat echipeid e campanie electorală PSD BN și au transmis mesajele lor oamenilor din comuna Parva.

„Chiar dacă noi continuăm munca la nivelul Consiliului Județean, ne aflăm în campanie electorală și este momentul propice să le vorbim oamenilor despre cine susține proiectele de dezvoltare ale județului nostru.

Am ajuns la Rebrișoara și la Parva, două localități conduse de primar PNL respectiv PSD, în care se derulează investiții de peste 11 milioane de euro, în cea mai mare parte asigurați de #GuvernulRomâniei prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și din fonduri europene.

Aceste investiții concrete în peste 33 km de asfalt, 6 poduri peste râul Rebra, 18 km rețele de apă și canalizare, reabilitarea și modernizarea școlilor din Rebrișoara și din Parva, precum și construcția unei Case de Cultură noi în Rebrișoara nu ar fi fost posibile fără programele de investiții ale Guvernului PSD-ALDE. Sunt lucruri concrete care dezvoltă satul românesc și România!

Pentru Parva, aceste investiții vin după ce Consiliul Județean a modernizat drumul județean 172 B (Rebrișoara-Rebra-Parva) pe o lungime de 17,5 km.

În 26 mai trebuie să sustinem pe acei oameni capabili să dezvolte România și să impună respectul cuvenit la nivelul Parlamentului European! În 26 mai, vă invit să votați alături de mine, lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!“, a spus Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA