Membrii Organizației PSD Bistrița-Năsăud s-au deplasat în prima zi de campanie în comuna Galații Bistriței, unde și-au promovat candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai. În prim plan s-au aflat Bogdan Ivan Gruia, consilierul președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și tânărul ministru al dezvoltării, Daniel Suciu.

„În prima zi de campanie electorală am vorbit cu oamenii din Galații Bistriței despre faptele Consiliului Județean care au schimbat în bine fața acestei comune!

Ne-a fost alături un prieten bun, Vicepremierul României, Daniel Suciu, care nu a uitat că Bistrița înseamnă “acasă”! Dincolo de “gălăgia” care vine din toate gadgeturile, important e cum se schimbă în bine viața oamenilor, a celor mulți!

Doar ca idee, doar din 2016, în comuna Galații Bistriței se implementează proiecte de 5.8 milioane de euro. Mare parte din ei, bani europeni!

De asta, primarul Vasile Găurean, Viceprimarul Vasile Vermesan Vasile și noi toți avem nevoie de oameni demni care să ne reprezinte la Bruxelles“, a transmis Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA