În perioada 15 aprilie – 15 mai ai 20% reducere pentru orice petrecere organizată la locul de joacă din parc, așa că profită și organizează ziua de naștere a copiilor la Corabia Piraților, Insula  Comorii și piscina de la Casa EMA, cu Pingu și echipa de la Căsuța EMA!

Petrecerile de copii au acum o casă doar a lor: Căsuța EMA! Aici se întâmplă minuni iar copiii se distrează tare de tot, într-un decor desprins din filmele cu pirați.

Corabia Piraților este destinată celor mai mici. Ei se pot da pe hintă, pe podul mișcător sau pe topogane direct în piscina cu bile. Desenează scene de poveste, joacă scăunelele muzicale și vânează comorile ascunse de piratul șef, Larisa! Cei mai mari ajung pe Insula Comorii, unde dansează, cântă la karaoke, se joacă fusball sau FIFA si Need for Speed pe console și sparg pinata cu săbiile din dotare.

Mascota Pingu îi vizitează pe toți, face poze și se joacă așa mai greoi, că doar e un pinguin mare și drăguț, apoi ghidează copiii la bălăceală în piscina de la Casa EMA, unde un antrenor de înot îi așteaptă cu fel și chip de joculețe în apă.

Serviciile suplimentare sunt foarte variate, așa că puteți condimenta petrecerile cu pinata de care povesteam, pictură pe față pentru petrecăreți sau servicii foto.

Distracția este garantată cu unul din pachetele Moby, Pipo, Delfi și Pingu. Tot ce trebuie să faceți e să rezervați din timp o petrecere la Căsuța EMA. Bineînțeles, țineți cont de reducerea de 20% aplicată la orice petrecere până în data de 15 mai inclusiv. Mai multe informații despre prețuri și programări se pot obține pe site-ul nostru, AICI (link: ) sau la numărul de telefon 0786-581.420.

Vizitați și pagina de facebook Căsuța EMA (https://www.facebook.com/casutaema/), unde putem comunica direct și rapid și puteți afla ultimele noutăți despre locul de joacă.

Căsuța EMA: alegerea copiilor!

SPUNE-TI PAREREA