Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a declarat în cadrul Reuniunii informale a atașaților pentru mediu, care se desfășoara la Bistrița, că județul Bistrița-Năsăud are multe obiective pe care pot fi arătate oaspeților din Europa, în contextul în care, în perioada 2-3 mai, se află aici peste 100 de diplomați din 26 de țări.

„Astăzi și mâine, în cele două zile, reprezentanții celor 26 de țări vor vedea diverse obiective din județul Bistrița-Năsăud, obiective pe care noi le considerăm edificatoare și pe care noi vrem să le promovăm în Europa. Județul Bistrița-Năsăud este un județ care poate concura cu orice regiune din Europa, privind mediul și natura”, a spus Ioan Deneș.

Diplomații vor vizita mai multe zone din Bistrița-Năsăud, dar vor parcurge și o porțiune din drumul amenajat de Tășuleasa Social, Via Transilvanica, vizitând, de asemenea, Pădurea Pedagogică, un proiect aparținând aceleiași asociații.

 

2 COMENTARII

  1. Monte .si nu spine adevarul .la biserica peste pod la-m invatat SA nu Minta..ajuns in guvern Monte.fara scrupule…munti rodnei unde pastel pile bistriteana Sant golii.fara padurii…mergeti SA vedeti .deci mincuna Fara rusine. Mai bine at plants copacii noi .si IAR numara pe aceea..atunci ASI scrie .CA Monte Mai Putin..

SPUNE-TI PAREREA