Având în vedere zilele libere stabilite prin actele normative în vigoare, Primăria municipiului Bistrița anunță că nu se vor desfășura activități de lucru cu publicul în perioada 26 aprilie – 1 mai 2019, acestea urmând a fi reluate de joi, 2 mai 2019.

Există, însă, şi sectoare de activitate cu program special. Este vorba despre Poliţia Locală, care va desfășura activități specifice acestei perioade în scopul menținerii ordinii publice, prevenirii evenimentelor rutiere etc.

Totodată sunt pregătite să intervină în caz de nevoie atât serviciile din cadrul Direcției Servicii Publice – Serviciul întreținere străzi, Serviciul întreținere imobile și mobilier urban, Serviciul întreținere spații verzi, Serviciul termoficare, cât și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița.

Program special de activitate va avea în această perioadă şi Serviciul Stare Civilă: zilnic între orele 10.00 – 13.00, cu excepția zilei de duminică, 28 aprilie 2019.

Reamintim locuitorilor municipiului Bistrița că și în această perioadă le stă la dispoziție „Telefonul cetățeanului”: 0800 0800 33.

SPUNE-TI PAREREA