Un accident grav a avut loc în această seară în Bistrița. Un șofer a intrat cu mașina în stâlpul de susținere al Pasarelei, exact în același loc în care, acum câteva luni, un tânăr și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant și înfiorător. Pe stâlp este desenată o cruce neagră.

Șoferul, un bărbat de 56 de ani, a rămas încarcerat și echipajele de salvare se află la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

“În această seară, în jurul orei 22.30, în municipiul Bistrița a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost grav rănită.  

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat de 56 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmâ d a fi stabilite cauza și imprejurarile în care a avut loc accidentul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Update: Echipajele de pompieri au găsit la locul intervenției o victimă (bărbat în vârstă de 56 de ani), în stop cardio respirator. Aceștia au extras victima în cinci minute, deoarece accidentul a avut loc în apropierea unității de pompieri, și au predat-o echipajului de terapiei intensivă aflat la fața locului. Timp de o oră i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel declarandu-se decesul la fața locului.

 

SPUNE-TI PAREREA