dav

La SPOT GSM, magazinul unde găsești telefoane smart la prețuri mici, toate accesoriile pentru telefoane, dar și device-uri inteligente, ai promoții tot timpul.

Magazinul, situat pe strada Dornei Nr. 41, îți oferă o gamă foarte largă de huse pentru telefoane. Promoția este una extrem e atractivă: 1 + 1 gratis (se aplică la orice husă din stoc).

De asemenea, la SPOT GSM, ai zile fără TVA: 19 la sută discount la produsele din magazin, cu excepția produselor aflate deja în alte promoții. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de promoții este să dai like și share paginii de Facebook a magazinului.

SPOT GSM (fostul SMART SHOP GSM, care și-a schimbat doar denumirea) este un magazin deschis la sfârșitul anului 2018, care a reușit să-și fidelizeze clienții într-un timp relativ scurt, prin numărul variat de produse disn domeniul IT, de la telefoane, laptopuri, televizoare, până la gadget-uri spectaculoase pentru pasionați. Oferta s-a diversificat, pe parcurs, în prezent magazinul oferind reparații la telefoane și cartele SIM prepay.

SPOT GSM Bistrița are programul normal în 26 și 28 aprilie. Magazinul va fi închis în zilele de 27, 29, 30 aprilie și 1 mai.

 

 

SPUNE-TI PAREREA