Minifarm este unul dintre cele mai trainice branduri de pe piata, cu o existenta mai mare de 20 de ani, ceea ce se traduce prin profesionalism, devotement si incredere. Clientii decid sa treaca pragul farmaciilor constienti fiind ca aici gasesc tot ce au nevoie: preturi mici, echipa de exceptie, mediu de lucru placut.

Mai mult decat atat, Minifarm a adoptat si o politica de transparenta in absolut toate punctele farmaceutice pe care le detine astfel incat clientii sa se bucure de cele mai bune preturi. Regulile aplicate sunt general valabile fapt pentru care se poate vorbi de o uniformitate totala, iar acest lucru poate fi vazut ca un punct in plus fata de celelalte farmacii.

Brandul a luat nastere in jurul anului 1996 atunci cand a aparut prima drogherie. Cu timpul, interesul clientilor pentru Minifarm a crescut asa ca au inceput sa apara tot mai multe locatii astfel incat in prezent exista nu mai putin de 63 de farmacii in zona de sud-est a tarii, dintre care 7 sunt deschise in regim non stop.

De ce Minifarm?

Preturi bune si oferta diversificata

In judetele Constanta si Tulcea, clientii sunt incantati de ofertele promotionale motiv pentru care s-au transformat in clienti fideli si statornici. Chiar si cei care au nevoie de produse homeopate sau de produse cosmetice, vin aici de fiecare data cu incredere in cautarea celor mai accesibile variante. Exista o gama intreaga de produse 100% naturale destinate atat copiilor, cat si adultilor dornici sa se bucure de efecte. Medicina alternativa este in mare trend in prezent fapt pentru care tot mai multi clienti decid sa mearga pe aceasta varianta.

Asistenti de farmacie si farmacisti amabili

Mediul de lucru este unul cat se poate de placut. Echipa este formata din oameni profesionisti care stiu sa gestioneze orice situatie si care stiu cum sa raspunda chiar si celor mai dificile intrebari. Clientii pot apela la vasta experienta a farmacistilor si pot cere inclusiv sfaturi legate de administrarea corecta a medicamentelor.

Farmacie online

Mai mult decat atat, exista chiar si un site online unde clientii isi pot achizitiona fara probleme toate produsele dorite. Cu doar un singur click, cumparaturile sunt adaugate in cos si urmeaza sa fie aduse direct la adresa destinatarului. Totul se desfasoara simplu si rapid, fara prea mare efort ceea ce reprezinta un punct in plus, in special pentru oamenii ocupati care nu vor sa mai piarda timpul prin farmacii. Cozile interminabile sau frigul de afara pot fi acum inlocuite cu confort propriei locuinte.

De asemenea, tot in mediul online, clientii au parte de o rubrica speciala denumita Sfatul farmacistuluiacolo unde pot afla tot felul de informatii utile legate de starea de sanatatea. Articolele publicate sunt atent concepute si dezvoltate de catre o persoana autorizata si avizata astfel incat sfaturile oferite pot fi urmate cu incredere. Se recomanda adoptarea unei diete echilibrate si a unui stil de viata sanatos, astfel incat organismul sa se bucure de o buna functionare o perioada cat mai indelungata de timp.

SPUNE-TI PAREREA