“Până în vară vom avea funcțională Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, care a efectuat o vizită la Spitalul Județean, alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

”Investiția, nu simplă, a început în vara, toamna anului trecut și va fi finalizată și pusă în funcțiune în 12 luni, undeva la finalul lunii iunie, începutul lunii iulie. În noua Secție ATI va fi și o zonă specială pentru arși, cu baie specială, pentru a fi stabilizați și tratați înainte de a fi transferați la clinicile de specialitate”, a declarat Radu Moldovan.

“Promisiunea de săptămâna trecută a Doamnei Ministru Sorina Pintea s-a materializat: astăzi am primit fila bugetară cu alocarea sumei de 8.000.000 de lei pentru terminarea lucrărilor la secția ATI. Astăzi am vizitat cu Domnia Sa șantierul de la Spitalul Județean și stadiul lucrărilor este unul avansat. După aceste lucrări de extindere, dotare și modernizare, Spitalul Județean de Urgență Bistrița va avea una dintre cele mai moderne sectii de Terapie Intensivă din România”, a spus președintele Consiliului Județean.

SPUNE-TI PAREREA