In perioada ianuarie 2017 – aprilie 2019, la nivelul GAL FDZR Bargau-Calimani au fost lansate un numar de 11 sesiuni de depunere de proiecte pentru masurile din SDL dupa cum urmeaza:

 

– Anul 2017: 6 sesiuni

– Anul 2018: 3 sesiuni

– Anul 2019: 2 sesiuni

 

In urma acestor sesiuni au fost depuse un numar de 25 de proiecte cu o valoare publica eligibila de 2.715.493,89 euro. Dintre acestea 4 proiecte in valoare de 517.779,89 au fost neconforme, 1 proiect in valoare de 102.986 euro a fost declarant neeligibil de CR, 2 proiecte in valoare de  80.000 au fost retrase iar 18 proiecte in valoare de 1.954.088,00 au fost declarate eligibile si selectate.

Din cele 18 proiecte selectate, au fost contractate pana in acest moment 8 proiecte in valoare de 1.316.908,00 euro.

 

Cele 8 proiecte contractate sunt :

  • Cererea de finanțate cu titlu “Construire pensiune agroturistică in localitatea Satu-Nou, in vederea diversificării activității de bază agricolă a S.C. DROSERA COMSERV S.R.L.” depusă de S.C. DROSERA COMSERV S.R.L., comuna Cetate, sat Satu-Nou.
  • Cererea de finantare cu titlul „Construire pensiune agroturistică in localitatea Colibița, comuna Bistrița Bîrgăului, Județul Bistrița-Năsăud” depusa de S.C. WHITE WINGS DDC S.R.L., Comuna Bistrița Bîrgăului, sat Colibița.
  • Cererea de finantare cu titlul „Diversificarea activității de bază a S.C. TAR CRINLUC S.R.L., prin construirea unei pensiuni agroturistice in localitatea Satu-Nou” depusa de S.C. TAR CRINLUC S.R.L., Comuna Cetate, sat Satu-Nou.
  • Cererea de finantare cu titlul „Construire pensiune agroturistică în localitatea Jelna” depusa de MARIN GHEORGHE IOAN PFA, Comuna Budacu de Jos, sat Jelna.
  • Cererea de finantare cu titlul „Dezvoltarea societății METAL FORTEX S.R.L prin achiziționarea echipamentelor pentru dezvoltarea activității de producție în satul Șieu” depusa de S.C. METAL FORTEX S.R.L., Comuna Șieu, sat Șieu.
  • Cererea de finanțate cu titlu „Reconversie plantatie pomicola Jelna”, depusa de Simionca Ionut Raul Persoana Fizica Autorizata, Sat Jelna Comuna Budacu de Jos.
  • Cererea de finanțare cu titlu „Reabilitare parc in Localitatea Monor, amenajare parc in Localitatea Monor si amenajare parc in Localitatea Gledin”, depusa de UAT Comuna Monor, Sat Gledin, Sat Monor, Comuna Monor.

 

  • Cererea de finanțate cu titlu „Construire Centru Educational”, depusa de Asociatia Interetnica Tureac, Localitatea Petris, Comuna Cetate.

Toate cele 8 proiecte se afla in etapa de implementare.

SPUNE-TI PAREREA