La inițiativa organizației județene TNL Bistrița-Năsăud, liberalii bistrițeni au organizat astăzi o acțiune de ecologizare a stadionului „Jean Pădureanu” din Bistrița. Acțiunea a fost inițiată de consilierul județean Florin Moldovan, liderul TNL, dar s-au alăturat și seniori din Organizația Municipală.

Cei prezenți la acțiune au adunat gunoaiele de pe stadion și au făcut curățenie în tribune, scopul fiind acela de a conștientiza populația despre importanța menținerii unui mediu curat pe stadion, locul unde foarte mulți bistrițeni aleargă și fac sport.

„O zi cât o sărbătoare. Una a curățeniei și a bunului simț! Alături de cei care au răspuns pozitiv invitației noastre, am strâns deșeurile adunate de-a lungul timpului pe stadionul ‘Jean Padureanu’ din Bistrița. Acest demers vine in sprijinul tuturor celor care merg în acest loc pentru activități sportive și recreative, oferindu-le astfel ocazia de a-și petrece timpul într-un mediu curat”, a scris pe Facebook Florin Moldovan, președintele TNL Bistrița-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA