A doua ediție a evenimentului Alternative Paradox se desfășoară la Bistrița de Paști, în perioada 28-29 aprilie. Ca și la ediția trecută, vor fi două seri de concerte, una cu muzică electronică și alta cu muzică rock. Evenimentul va avea loc la cortul de evenimente Grădina Edenului, strada Poligonului, nr. 33 (zona Pădurii Schullervald).

Les Suspects Habituels ( Viena ), 7 Pași, Grimus și Omul cu Șobolani sunt o parte din artiștii care vor urca pe scenă la Alternative Paradox II.

„Editia II Alternative Paradox vine cu un line up inedit si divers pentru publicul bistritean . Nume mari vor urca pe scena festivalului , toate datorita voua deoarece crestem impreuna si rezultatele se vad . Soho Events va aduce 2 nopti (28-29 aprilie) de distractie , concerte live si muzica buna precum v-am obisnuit si pana acum . Printre artistii care vor urca pe scena se numara Les Suspects Habituels ( Viena ) , 7 Pasi , Grimus si Omul cu Sobolani. Evenimentul este organizat de Soho Events , un brand cu experienta si istoric bogat din Bistrita care promite o evolutie consistenta pe partea de petreceri si eventuri muzicale in perioada ce urmeaza”, au transmis organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA