Deputatul USR, Cristina Iurișniți, a primit în vizită la Camera Deputaților 50 de elevi ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu“ din Bistrița. Ceea ce trebuie să fie o vizită de documentare și informare pentru elevi, s-a transformat, subtil, într-o campanie electorală mascată pentru USR, partidul din care face parte Iurișniți. În descrierea evenimentului, Cristina Iurișniți nu s-a abținut să puncteze că elevii au interacționat cu partidul USR și a aruncat săgeți ironice către PSD.

„Am primit cu bucurie la Camera Deputaților 50 de elevi ai Colegiului Național Andrei Mureșanu din Bistrița. Sunt profesoară la acest liceu, acum deputat, dar bucuria de a interacționa cu elevii nu s-a pierdut o dată cu funcția.

Elevi de clasa a VII-a dar și câțiva liceeni rătăciți, au rămas cu ochii mari agătați de lustrele de cristal de Mediaș ale Parlamentului, de ușile de lemn masiv sau de culoarele imense și covoarele de Cisnădie introduse cu macaraua în interiorul Casei Poporului. 200 de biserici au fost rase pentru a se construi ceea ce azi este a doua clădire din lume după Pentagon, ca mărime.

Elevii bistrițeni au beneficiat de o vizită ghidată a Parlamentului României, au admirat sălile impunătoare ale Camerei Deputaților și Senatului, au urcat la balcon pentru a vedea sala de Plen, au interacționat cu deputați USR și au trecut prin fața presei care aștepta răbdătoare să afle ce a mai copt și mai ales ” ars” PSD-ul.
O experiență care i-a mai îmbogățit cu încă o filă din marea carte a experiențelor de învățare altfel!“, a transmis Cristina Iurișniți într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA