2.000.000 euro, alocați pentru terminarea lucrărilor de extindere, modernizare și dotare a Secției de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

“În urma acestor investiții, secția ATI din Bistrița va fi una dintre cele mai moderne din România. Dacă nu vom întâmpina evenimente neprevăzute, secția ATI va fi funcțională începând din luna iulie! Ministrul Sănătății Doamna Sorina Pintea a anunțat astăzi alocarea a 8.000.000 de lei din bugetul Ministerului Sănătății pentru extinderea, modernizarea și dotarea secției ATI din Bistrița”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

La conferința de presă de la Palatul Victoria a participat Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany și managerii SCJU Mureș, Spitalului Universitar București și al Spitalului “Sf. Ioan” București, în calitate de manageri ai spitalelor cu cele mai mari bugete de investiții din România.

“Mulțumesc Guvernului României și Doamnei Ministru Sorina Pintea pentru suportul acordat în dezvoltarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița”, a mai spus președintele CJ.

SPUNE-TI PAREREA