Krypton, formația pop-rock înființată în 1982 în București, va concerta vineri, 19 aprilie, în Pub Corso Cafe din Bistrița. Trupa va susține programul artistic într-o formulă restrânsă, fără decibeli și sonorități electrice, avându-i în componență pe Eugen Mihaescu-chitară,voce, Aurel Dinca-voce,
Dragos Docan-fretless bass,voce.

„Am creat acest proiect într-o formulă restrânsă, cu gandul că o chitara, o voce și un bas pot transmite o vibrație, un mesaj, unui public ce a crescut cu muzica noastră.

Departe de “armata” decibelilor și a sonorităților electrice, de data aceasta redefinind un spatiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noștri fani dar și de generația nouă,
cu piese scrise acum două decenii, dar și cu noutăți interpretate acustic, într-un spectacol intitulat în continuare: “O parte din noi”. O parte dintre noi KRYPTON-ii, aducem acolo unde timpul și spațiul nu ar permite altfel, un spectacol intitulat: “O parte din noi”.
O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile și trăirile voastre, trăite de toți, povestite de noi“, au transmis artiștii.

SPUNE-TI PAREREA