Consilierul județean al Partidului Social Democrat, Dan Birișiu, a avut un discurs fulminant la adresa lui Rareș Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare.

„Eu când am venit la emisiunea dumneavoastră, am fost atât de supărat și atât de dezamăgit și am avut o viziune în care Brătienii stăteau ei în poziția ghiocelului de rușine, pentru cel mai virtuos dintre peneliști a ajuns Rareș Bogdan. Aș vrea să îl întreb și îmi cer scuze de la telespectatori: cine m**ii m**ii ești, domnule Rareș Bogdan, ce autoritate ai ca să ne califici și să ne pui etichete? Dar am zis că emisiunile la care au participat au avut o anumită ținută și vreau să-l întreb, cu toată condescendența și empatia, elegant: ce te recomandă, domnule Rareș Bogdan să terfelești 5 milioane de pesediști și simpatizanți, să-i numești oameni fără coloană, să-i numești ciumă roșie, să-i numești niște slugi? Pentru că eu, Dan Birișiu, cu toate că sunt membru PSD, nu mă recunosc în calificativele și în epitetele astea”, a declarat Dan Birișiu în cadrul unei emisiuni la Sângeorz-TV.

„Cu fața ta de păcălici, pe cine crezi că impresionezi ca să-ți urmeze calea, denigrând 5 milioane de oameni? Ești o rușine pentru națiune, ești un ziarist de doi bani, de la o televiziune falimentară, care timp de 7 ani, în loc să-și plătească datoriile, au acumulat belele de 28 de milioane de euro. Îmi pare rău pentru tinerii promițători din PNL că l-au făcut pe acest păcălici vârful lor de lance. Închei spunând că regret comportamentul meu distorsionat de astăzi, dar ce e prea mult, e prea mult. Să ne batem în proiecte, care e mai bun să câștige, dar nu așa”, a mai spus Dan Birișiu.

 

1 COMENTARIU

  1. Io pe ” pacaliciul ” de Rares Bogdan si pe mascariciul ala guraliv … impreuna cu care au coordonat porin TV… incercarea de rasturnare a Guvernului la 10 august 2018… i-as cerceta penal … ptr instigare ( daca nu cumva si ptr complicitate activa ) la dezordinea publica … creata cu o manifestatia de protest neautorizat si unde ” diaspora ” a crezut ca vine aici si imediat rastoarna o tzara intreaga cu ” cu.ru-n sus ” … .

SPUNE-TI PAREREA