Medicii bistrițeni au primit astăzi cheile de la apartamentele ANL din blocul construit pe strada Prundului din Bistrița. La înmânarea cheilor au fost prezenți președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și vicepreședintele Ioan Țintean.

„Una dintre cele mai mari satisfacții într-o funcție publică o ai atunci când vezi că alături de tine vin oameni vizionari și dispuși să lupte pentru schimbarea în bine a lumii! Astăzi am avut bucuria de a înmâna cheile noilor apartamente ANL pentru tinerii specialiști din sănătate, veniți să facă din Spitalul Județean de Urgență Bistrița un etalon pentru sistemul medical din România”, a spus președintele Radu Moldovan.

„Doar în ultimul an, în urma investițiilor Consiliului Județean și ale Guvernului în Spitalul Județean, la Bistrița au venit 29 de tineri medici specialiști, mare parte dintre ei cu specializări la clinici de top din străinătate. Mă bucur că acest proiect pilot al Agenției Naționale pentru Locuințe este un succes la Bistrița și vreau să știți că avem în plan construcția unui nou bloc pentru tinerii medici, în aceeași locație de pe Strada Prundului din Municipiul Bistrița”, a mai spus Radu Moldovan.

 

SPUNE-TI PAREREA