Se numără printre pionierii reclamelor din județul Bistrița-Năsăud. OPEN Consult – Fabrica de Reclame Bistrița este înființată din anul 2005 și s-a impus pe piața locală prin seriozitate și implicare, prin faptul că a investit permanent în oameni, dar și în utilaje, oferind întotdeauna o calitate premium a lucrărilor efectuate pentru clienții din Bistrița-Năsăud.

Oferta OPEN CONSULT cuprinde o gamă largă de produse din domeniu, pentru a crea imaginea clienților. În cei 15 ani de activitate, Reclame Bistrița – OPEN CONSULT a adunat un portofoliu impresionant de clienți, din vaste domenii de activitate.

„Ne mândrim cu un portofoliu de clienți deosebit, parafând, în toți acești ani, reclame pentru toate tipurile de societăți comerciale, asociații, instituții de stat, intreprinderi individuale, persoane fizice autorizate, bănci, companii, etc. Deținem utilaje performante, de ultima generație, cu ajutorul cărora etichetăm și scoatem în evidență produsele și serviciile oferite de clienții noștri, la prețuri de producător”, spune managerul agenției, Mihai Țicudean.

Dintre serviciile oferite, amintim câteva: litere volumetrice, casete luminoase, înfolieri auto, imprimări textile, printuri de mari dimensiuni, materiale/suporturi, inscripționări vitrine, tipar offset și laser, gravare/routare laser, imprimari pe diverse obiecte (tricouri, căni, brelocuri, agende, pixuri, etc), panouri exterioare, tablouri, fluturași, afișe, cărți de vizită, etc. Un nou produs oferit sub brandul Open Consult este Folii Auto Bistrita, mai exact geamuri fumurii pentru autoturisme, omologate RAR si cu 7 ani garantie.

Dar secretul care a menținut agenția de piață este dat și de calitatea oamenilor care lucrează aici, o echipă dinamică, care s-a adaptat constant la cerințele pieței, pentru a realiza produse de calitate. Agenția OPEN CONSULT acoperă tot județul, iar clienții îi pot contacta ușor, la sediul din Bistrița, dar și cu ajutorul informațiilor de contact de pe site ( www.reclamebistrita.ro) și de pe pagina de Facebook.

În viitorul apropiat, OPEN CONSULT se va extinde. „Suntem în căutare de personal pentru diferite funcții. Căutăm oameni serioși, dornici să învețe și să facă parte din echipa noastră. De asemenea, pregătim un departament de profesioniști IT, care să preia tot ce înseamnă promovarea online a clienților noștri, de la paginile de Facebook, instagram, site-uri web, magazin online și tot ceea ce înseamnă imagine pe acest segment”, dezvăluie Mihai Țicudean, managerul OPEN CONSULT, legat de planurile agenției.

 

 

SPUNE-TI PAREREA