Consilierii județeni s-au reunit astăzi în ședință, pentru a vota bugetul. Ședința a fost interesantă, cel puțin din punct de vedere al declarațiilor. Liberalii au contestat bugetul făcut de executiv, iar consilierul PNL Ovidiu Florean l-a atacat direct pe președintele Consiliului Județean.

„Avem un buget făcut pe genunchi, exact fel ca cel de anul trecut, când la prima execuție vorbeam de procente de 46 la sută la venituri și 42 la sută la cheltuieli. Vă rog, domnule președinte, să vă aplecați mai mult pe administrație, mai puțin pe vizitele în străinătate, pe partide de vânătoare. Aveți un salariu bunicel și trebuie să și demonstrați că vă meritați salariul”, a spus Ovidiu Florean.

„Cu nevastă-mea am voie să mă întâlnesc, domnul Florean? Vai de mama voastră!” a răspuns Radu Moldovan.

„Eu am ridicat o problemă legată de realizarea brandului județului Bistrița-Năsăud. Dacă tot avem ADI Turism Bistrița-Năsăud, de ce nu se ocupă ei de acest proiect și de ce trebuie ca să dea CJ 118.000 lei pentru construirea de brand?”, a spus consilierul județean al PNL, Florin Moldovan.

„O să răspund întrebărilor serioase și constructive și o să mă râd de celelate intervenții… nici măcar politice nu le pot numi. Chiar dacă îți dorești să fii politician, trebuie să te ridici la un anumit nivel”, a mai spus Radu Moldovan.

Vezi un VIDEO cu toate intervențiile din ședință:

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA