Tinerii social-democrați din Bistrița-Năsăud au participat în acest weekend la Școala de Primăvară, eveniment care s-a desfășurat la Colibița, fiind organizat de Bogdan Ivan, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

La eveniment au participat ministrul Dezvoltării – Daniel Suciu, președintele Consiliului Județean – Emil Radu Moldovan, deputatul Doina Pană, fostul vicepremier Vasile Dâncu. Invitații le-au vorbit celor prezenți despre alegerile care urmează, dar și depre fenomenul „fake news”.

„Prima dragoste nu se uită cu una cu două așa că m-am întors în mijlocul colegilor mei tineri și am vorbit despre viitor, despre noi și familia PSD BN. O facem mereu iar școala de primăvară a stat sub semnul alegerilor ce vor veni dar și a alegerilor pe care le facem în viață, mai ales când aceasta nu are subtitrare, vorba bistrițeanului nostru Vasile Dâncu. Așadar, i-am sfătuit să accepte provocări și să conștientizeze că ziua de mâine este a lor pentru că viața e mereu frumoasă când te implici pentru semenii tăi. Oricât ar fi de greu”, a scris vicepremierul Daniel Suciu pe Facebook.

„O zi minunată împreună cu tineri PSD-iști și un invitat special: prof Vasile Dâncu pe care poți să-l asculți ore întregi fără să-ți pierzi interesul. Cu întrebări inteligente și răspunsuri pertinente. Despre pericolul „fake news” și cum să ne informăm corect pentru a nu putea fi manipulați”, a scris deputatul PSD, Doina Pană.

SPUNE-TI PAREREA