Daniel Suciu, vicepremier și ministru al dezvoltării, s-a aflat astăzi în județul Sălaj unde a promis reabilitarea Secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău și a semnat contractul pentru proiectul Cinematografului Scala în valoare de peste 12 milioane de lei. De asemenea, a inaugurat o sală de sport în localitatea Surduc.

“În centrul acțiunilor PSD și ale demersurilor noastre vor sta întotdeauna oamenii și comunitățile. Suntem mereu acolo unde românii își trăiesc viața zi de zi, așa cum astăzi, de exemplu, am mers în jud. Sălaj unde Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău va fi reabilitată, modernizată şi dotată de MDRAP, prin CNI cu:

• 2 sectoare de spitalizare (pentru spitalizare continuă și spitalizare de o zi)

• 20 de saloane (62 de paturi) 

• 1 ambulatoriu integrat

• cabinete de consultaţii, servicii gospodăreşti (spălătorie, oficiu alimentar), servicii anexe pentru personal, precum şi spații sociale și anexe pentru pacienți, aparținători, vizitatori.

Valoarea investiției? 6 milioane de lei.

Tot astăzi, împreună cu copiii din Surduc am testat noua sală de sport de 180 de locuri din comună, finanțată tot de MDRAP cu 5,2 milioane de lei, pe care le-am predat-o cu mare drag. 

Zălăuanii vor avea în curând și un cinematograf modern pentru că tocmai am semnat contractul pentru proiectul Cinematografului Scala în valoare de peste 12 milioane de lei. PSD și programul de guvernare contabilizează astăzi în Sălaj peste 240 de obiective de investiții, valoarea totală a acestora fiind de 950 milioane de lei (9500 miliarde lei vechi) o medie de 1000 de euro pentru fiecare locuitor al acestui județ! PSD se ține de cuvânt!”, a transmis Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA