Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), organizația în care au rămas o parte din vechii liberalii care nu s-au aliat cu PDL, a deschis lista de candidați la alegerile europarlamentare cu Norica Nicolai. Deși partidul este în alianță cu PSD, mizează pe valorile liberale și pe votul simpatizanților acestei doctrine.

Pe pagina de facebook ALDE Bistrița-Năsăud a apărut astăzi un mesaj transmis de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu,  prin care susține că electoratul liberal este nemultumit de PNL și că ALDE este singurul partid liberal din România. 

La scurt timp, pe pagina oficială PNL Bistrița-Năsăud a apărut o fotografie cu o agendă și un pix, personalizate cu sigla PNL și numele candidatului Norica Nicolai.

Secretarul general PNL, Ovidiu Florean, susține că aceste agende au fost împărțite în Bistrița-Năsăud.

Ovidiu Florean, secretar general PNL Bistrița Năsăud, la Prundu Bârgăului.

“La Prundu Bârgăului Norica Nicolai se ține de PNL ca să primească voturi. 

ALDE încalcă orice normă numai să câștige capital electoral. Au ajuns chiar să-l întinerească pe bannere cu 20 de ani pe Tăriceanu. Ăsta da partid!”, a spus Ovidiu Florean.

1 COMENTARIU

  1. Imi vine sa si rad cu gura pana la urechi cand ii aud cum ” trambitzeaza ” si unii si ceilalti… idei de stanga ! Toti sunt impotriva PSD-ului… dar de fapt, au aceleasi idei de ” pace sociala ” … adica de tip social, aproape comunist . Nu mai zic de cei de la USR…

SPUNE-TI PAREREA