Primarul comunei Căianu Mic, Paul știr, a fat ieir o veste bună pentru comunitatea ea. Elevii de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din localitate au o altă perspectivă, datorită unei colaborări cu un liceu din Belgia.

„Astăzi s-au pus bazele unei colaborări între Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic și Liceul „Sint-Romboutscollege” din orașul Mechelen, Belgia.

Împreună cu directorul liceului nostru, domnul Boca Ovidiu, am purtat discuții constructive cu domnul Dries Happaerts, coordonator al proiectului din partea Liceului „Sint-Romboutscollege” și am stabilit programul de acțiuni care va fi pus în aplicare printr-un protocol de colaborare ce urmează a fi încheiat între Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic și Liceul „Sint-Romboutscollege” din orașul Mechelen, Belgia.

Orașul Mechelen are peste 33 000 locuitori și este amplasat la 25 km de Bruxelles, capitala Belgiei!

În perioada următoare vom prezenta structura proiectului dintre cele două licee, dar și beneficiile de care se va bucura liceul nostru de pe urma acestui proiect!
Mulțumim reprezentanților Liceului „Sint-Romboutscollege” pentru primirea călduroasă, dar și domnului Teo Cîtcovan, fiu al Văii Țibleșului, pentru intermedierea relației de colaborare cu partea belgiană!

Continuăm dezvoltarea învățământului pe plan local!

Doamne ajută!“, a transmis Paul știr.

SPUNE-TI PAREREA