Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, a comentat, într-o postare pe Facebook, reacțiile liberalilor după votul în cazul candidaturii Laurei Codruța Koveși la funcția de procuror șef european.

„După ce trâmbițează zi de zi pentru refuzul implicării politicului în justiție, lucru cu care sunt perfect de acord, tinerii liberali se “laudă” deja cu numirea Codruței Koveși ca Procuror-Șef European! Și nu doar atât, ci și-o asumă politic încă dinainte de a fi numită. Mai are rost ca noi toți ceilalți, alții decât membrii PNL, să așteptăm rezultatul oficial al concursului?

E păcat că din elanul unor politicieni mici, (nu doar din Bistrița), asupra imaginii a mii de profesioniști din sistemul judiciar se aruncă un stigmat politic.

Sunt curios Florin Moldovan ce înseamnă pentru tine “distracția😎”. Sper ca ai fost doar neinspirat și nu te-ai referit la visul de a folosi justiția împotriva competitorilor politici.

Ar fi elegant din partea ta să îți ceri măcar scuze profesioniștilor din sistemul judiciar pentru că ai sugerat explicit că justiția e “la mâna” ta, a PNL și a Partidului Popular European”, a scris Bogdan Ivan pe Facebook.

Reacția sa vine după ce liderul tinerilor liberali din județ, consilierul județean Florin Moldovan, a postat o fotografie cu Koveși, cu mesajul „Am reușit!” și comentariul „De acum începe distracția”.

 

SPUNE-TI PAREREA