Mai mulți membri ai organizației PNL Bistrița-Năsăud s-au aflat în acest final de săptămână la Cluj-Napoca și la Timișoara, unde au avut loc evenimentele de lansare a candidaților liberali la europarlamentare.

În data de 30 martie, evenimentul a fost găzduit de Sala Olimpia din Timişoara, în prezența câtorva mii de membrii și susținători PNL din zona de vest, dar și din alte județe din țară.

Mare lansare a candidaților PNL a avut loc și la Cluj-Napoca în fief-ul lui Emil Boc. Au participat peste 6500 de liberali și s-a pus accentul pe performanțele primarilor din marile orașe ale Transilvaniei conduse de liberali care s-au dezvoltat mult atrăgând bani europeni.

Cap de listă pentru PNL la europarlamentare este jurnalistul Rareş Bogdan. Pe locul doi candidează Siegfried Mureşan, purtătorul de cuvânt al PPE, iar poziţia a treia îi revine lui Mircea Hava, primarul din Alba Iulia. Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu, a obţinut un loc eligibil.

Cum arată lista PNL pentru alegerile europarlamentare: 1. Rareş Bogdan – jurnalist 2. Siegfried Mureşan (PNL) – purtător de cuvânt PPE 3. Mircea Hava (PDL)- primar Alba Iulia 4. Adina Vălean (PNL) – europarlamentar 5. Daniel Buda ( PDL) – europarlamentar 6. Vasile Blaga (PDL) – fost preşedinte PDL 7. Dan Motreanu (PNL) – fost deputat PNL 8. Cristian Buşoi (PNL) – europarlamentar 9. Gheorgeh Falcă (PDL) – primar Arad 10. Marian Jean Marinescu (PDL) – europarlamentar

SPUNE-TI PAREREA