Un accident rutier a avut loc în această după-amiază pe o trecere de pietoni din zona Sălii Polivalente. Conform mărturiei Biancăi Pintea, un mediator din Bistrița, un BMW i-a lovit din plin fetița pe trecerea de pietoni după care a fugit de la locul accidentului.

Femeia și-a dus copilul la spital după care a anunțat poliția, dar a postat și un mesaj pe facebook.

„Posesorul acestui BMW mi-a lovit în plin fetița pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului ! Suntem la spital !!!!!!!!
Am rugămintea dacă cineva îl identifica sa ma anunțe !
Va mulțumesc !“, a postat Bianca Pintea.

UPDATE: Șoferul a fost identificat

Mama fetiței a revenit cu detalii cu privire la accident:

“Vă mulțumesc din tot sufletul meu de om , tuturor celor care v-ați mobilizat și mi-ați întins o mână de ajutor, pentru identificarea conducătorului auto, implicat în accidentul rutierul a cărei victimă a fost fetița mea. Mulțumesc pentru operativitate organelor de poliție, presei, Serviciului de preluare urgențe Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean BN și tuturor celor care ați distribuit apelul meu disperat !
Din bună credință un conducător din trafic mi-a trimis poza cu BMW-ul negru postată. Am fost pe o pistă falsă, dar cu ajutorul dvs. al tuturor, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat .

Nu am cuvinte să vă mulțumesc !”, a scris Bianca Pintea.

SPUNE-TI PAREREA