În cadrul celei mai recente ședințe de Consiliul Local primarul Ovidiu Crețu a susținut că pârtia Cocoș își recuperează banii din investiție și că singurele costuri de întreținere sunt reprezentate de curent electric, lubrifianți și uleiuri. Primarul nu a mai pus la socoteală plata angajaților și costul altor lucrări efectuate în zonă. Președintele PNL BN, Ioan Turc, a comentat acest raport de cheltuieli în cadrul unei conferințe de presă.

„Avem în față o mostră a disprețului administrației PSD a Bistriței față de oameni și față de banul public. Interpelat de către colega mea, consilierul local Mioara Seica, cu privire la cheltuielile și veniturile pârtiei de schi pe sezonul 2018/2019, primarul Crețu a venit în ședința CL de ieri cu o fițuică pe care erau trecute doar veniturile.

În timpul ședinței, primarul a trecut din pix la propriu și singurele cheltuieli: 32.000 lei – curent electric și 875 de lei – lubrifianți și uleiuri.

Așadar, gaura neagră numită și pârtie de schi ar fi profitabilă. Unde sunt, totuși, cheltuielile reale, inclusiv cu personalul și cu mentenanța, d-lor de la PSD?

Procedați la fel ca în cazul milionului de euro ingropat în Ștrandul Municipal și al terenului de două hectare “uitat” pe centură la o firmă care, între timp, a intrat în faliment. Adică, omerta!“, a spus Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA