Un incendiu de proporții a lăsat o familie din Parva fără locuință, în noaptea de 27 martie 2019. Pompierii s-au șuptat timp de trei ore cu flăcările înalte de câțiva metri.
Locuința a ars pe o suprafață de 160 mp, iar o altă parte a ei s-a degradat. Primarul comunei Parva, Ioan Strugari, a lansat un apel pe facebook, prin care le cere locuitorilor să vină în sprijinul familiei:

„În noaptea de 27.03.2019, în localitatea noastra a avut loc un incendiu în care familia Sângeorzan Ioan de pe Lunca a rămas fără locuință. În acest sens, facem apel la toți Părvenii din localitate, fie că sunt în țară, fie peste hotare, sa punem mână de la mână pentru a veni în ajutorul acestei familii. Nu avem un cont deschis, dar pentru modul de colectare va stau la dispozitie doamnele Burdet Mariana și Rus Saveta.
Indiferent de religia fiecăruia ,de orientările politice pe care le avem înainte de toate suntem cetățeni uniți ai acestei frumoase localități.În acest post din preajma sărbătorilor pascale doresc să avem inimile deschise și Dumnezeu sa vă binecuvînteze și să vă păzească“, a transmis primarul Ioan Strugari.

SPUNE-TI PAREREA