Echipa ”Esentza Robotics” de la Colegiul Național ”Petru Rareș din Beclean a câștiga premiul Connect Award, în cadrul finalei BRD FTC România desfășurată duminică la București. 

“Premiul Connect Award câștigat de echipa noastră, Esentza Robotics, simbolizează modul în care am reușit să ridicăm nivelul de cunoaștere și de interes pentru robotică în România. Începând cu tabăra de robotică organizată pe perioada verii, cât și pentru evenimentele de outreach și ajutorul oferit comunității noastre. Anul acesta ne-am dorit să oferim cât mai mult din experiența noastră, să cooperam și comunicăm cu cât  mai mult echipe. Felicitari tuturor echipelor participante si mult succes! Suntem foarte mândri de ce am realizat, și abia așteptăm sezonul viitor. IT’S ROBOT O’CLOCK!”, a transmis echipa Esentza Robotics.

De asemenea, unul dintre membrii echipei Esentza Robotics, Raluca Rusu, a ajuns în finala Dean’s List și va participa la Campionatul International FIRST.

“Mândrii de coechipiera noastră!!! 

In urma încheierii etapei naționale a BRD FTC, am aflat mult așteptata veste, și-anume ca, coach-ul nostru Raluca Rusu a ajuns in finala la Dean’s List și va participa la Campionatul International FIRST, care va avea loc la Detroit. A fost aleasa dintre mai mulți elevi din România, ajungând in top 3. Dean’s List este un premiu ce se oferă ca rasplata pentru performanța pe toate planurile, in urma susținerii unui interviu. Raluca i-a impresionat pe intervieweri prin munca pe care a depus-o de-a lungul sezonului, dedicarea timpului liber in totalitate roboticii, in special dorința adâncă de a excela pe toate planurile. La Detroit, va reprezenta echipa noastră, Esentza Robotics, însă pe lângă asta, va avea ocazia de a-l cunoaște pe Dean Kamen, inginer american cunoscut pentru inventarea produsului, ce poarta numele Segway PT.  

Suntem foarte mândri de ea și ne bucurăm de reușita ei”, a scris Esentza Robotics pe pagina de facebook.

SPUNE-TI PAREREA