Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Țintean, a declarat că va începe, în cel mai scurt timp, construcția celulei 2 de deșeuri de la Tărpiu.

„Niciodată nu am vrut să fac mare tam tam de ilegalităţile care s-au făcut acolo, pentru că acolo s-a făcut o construcţie… adică s-au produs nişte minciuni de-a lungul timpului şi pe amărâtul acesta de primar din Dumitra, cei care au implementat proiectul, l-au convins să dea avizul de construcţie pe promisiunea că se vor rezolva problemele la Ministerul Agriculturii, lucru care s-a întâmplat în toamna aceasta cu ajutorul secretarului de stat Sorin Roșu Mareş. Am reuşit să trecem terenul în intravilan, iar acum putem să predăm legal locaţia pentru Celula 2 şi să înceapă Vitalia să construiască aşa cum s-a angajat, atunci când a venit cu oferta tehnică şi financiară”, a declarat vicepreşedintele Ioan Ţintean.

Țintean spune că noua celulă va fi realizată în maximum cinci luni de la predarea amplasamentului. „În momentul în care am CF-ul de la Mănășturean (n.r – Oficiul de Cadastru) îi convoc să le predau amplasamentul. Am fost în teren şi am pus ţăruşii, practic mai este doar formal de predat”, a mai explicat  Ioan Ţintean.

 

SPUNE-TI PAREREA